Det spirer

Det spirer og gror inne i kjøkkenskapet 🙂
Jeg spirer faktisk to ulike ting samtidig, både alfalfa og mungbønner. Jeg må sjekke om jeg finner noen vitenskapelige studier som forteller om spirer…… Jeg mener jeg fant det for lenge siden, men jeg skal sjekke hva som finnes nå!

Alfalfaspirene ser nå slik ut:

Nærbilde viser det litt bedre

Mungbønner ser vanligvis slik ut:

Nå som de har spirt litt inne i skapet ser det slik ut (de er ikke ferdige enda!):

Nærbilde av spirene:

Publisert under Mattilberedning, Spiring

Comments are closed.

Om bloggen



Hei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!