Vanvittig god Rismelk med vaniljesmak- karakter 5

Igår kjøpte jeg denne rismelken med vaniljesmak. Den var supergod. Lurer du da på hvorfor jeg ikke gir den en 6-er? Ja, det gjør nesten jeg også, men den får en 5-er.

Her ser der ingrediensene:

Vi skulle på besøk og jeg var skikkelig sulten. Man vet jo ikke når maten er ferdig der man skal, iallefall ikke når vertene nesten nettopp er kommet hjem selv. Så for sikkerhetsskyld kjøpte vi litt mat i farten og spiste på veien.. 🙂

Forresten , den laksen på bildet er også utrolig god og inneholder, hvis jeg ikke husker feil, kun laks, salt, sukker og pepper. Kjekt for de som ikke skal ha melkeprotein. Det er minst én annen slik i handelen også, et merke som heter «Fiskemannen» som de selger i noen av norgesgruppen sine butikker.

Apropos spirene så ble de ganske vellykkede, de små iallefall. Det ble tilsammen vel 250 gram spirer som raskt ble borte. Litt rart med så mye arbeid for så å spise det opp så fort. Ja, ja slik er det. Jeg får sette igang en ny batch ikveld!

Jeg fant informasjon om næringsinnhold i alfafaspirene og annen info om mungbønnespirene. Mungbønnespirene ser ifølge artikkelen ut til å passe godt for de som ikke ønsker mye luft i magen (noe som bønner ellers bidrar godt til!)

Oi, klokka er mange! Imorgen skal jeg ut og kjøpe alfalfafrø!
Natta!

Publisert under Ammende, Karakterer til ulike matvarer/produkter, Melkefritt, Produkttips

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!