Påskeaften- konstant lyst på mat!

Idag var det en sånn dag! En dag hvor man føler at man ikke har magemål, at man bare vil spise og spise. Litt rart for nå er det lenge siden jeg har hatt det slik!

Uansett så gleder jeg meg til neste gang jeg skal spise 🙂 🙂 🙂 Forresten skal vi bort å spise imorgen – det blir koselig!

Vi var en liten tur i Sverige idag og handlet litt mat. Ja, hva tror du jeg handler i Sverige????? Dersom folk kikket opp i handlevognen og begynte å sammenligne med hva de fleste kjøper ville de nok blitt ganske overrasket. Skal vi kalle det «Alternativ harryhandel»?

Nå er det nok ganske vanlig å reise til Sverige å handle glutenfrie varer, men det er ikke DET som har vært vår grunn til å handle i Sverige. Denne gangen kjøpte jeg faktisk glutenfri pasta siden jeg en stund skal holde meg unna gluten. Jeg er spent på hvordan disse produktene smaker!


Nei, jeg har ikke cøliaki og ikke proteinintoleranse (nå har jeg ikke testet det, men mener selv at det ikke er grunn til å tro det!) Vet du ikke hva proteinintoleranse er? Jeg skal komme tilbake til det! Et kjempeviktig tema jeg ønsker at alle nordmenn skal få høre om!!!!

Her er det bare å gå til sengs, …..for da er man nærmere å spise mat imorgen igjen! 🙂 Er det mulig!?

På bildene under

Publisert under Produkttips

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!