Vaniljesausbamse

Bær inngår i «fem om dagen». Jeg spiser ofte bær. De bærene jeg er mest glad i er kirsebær og bringebær.
Glasset til høyre er en blanding av kirsebær og bringebær! I glasset til venstre er det kirsebærsaft (eller juice) som kommer direkte fra kirsebærene. Det er noe av det beste jeg kan drikke! Brus kommer ikke i nærheten av denne friske herlige smaken.

Nå hadde vi ikke akkurat en matsprøyte liggende, men denne fungerte jo fint.

Den ble jo søt!

Etter middag i dag hadde vi bær (igjen!). Denne gangen blåbær og bringebær. Til venstre (øvre del) i bollen er det hvis du har fantasi, et revehode!
Mange sier at barn ikke skal leke med maten, men innen visse grenser er det vel hyggelig og gøy!

Prøv å spis litt bær oftere. Hva med å introdusere dessert igjen?

Publisert under Diverse

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!