Kom deg på trening!

Var på trening idag også 🙂 Alene 🙁 Uhuuuuuu……. Heldigvis var det andre folk rundt meg. Positivt selv om jeg ikke trente med dem 🙂

Shakeflasken inneholder kun VANN, ikke proteinblanding! Jeg pleier ikke å bruke slikt.

Den blå treningstoppen kjøpte jeg sist jeg var i England. Jeg er kjempeglad i blått treningstøy.

Vet du hva? Kom deg igang, kom deg ut, det er ingenting å vente på! Det er vanskelig å komme igang, men jo lenger du venter, jo vanskeligere blir det! Men ikke begynn med hardtrening, du skal ikke bli skadet heller! 🙂 Finn noen å trene med som drar deg ut av godstolen de dagene du ikke har lyst til å gå på trening. For slik er det nok for alle, at de har dager de helst ikke vil trene. Da er det ofte bare å få på seg treningsklærne likevel, komme seg ut av døra og oppdage at: «oi, dette ble jo bra selv om jeg først ikke hadde lyst!»

Publisert under Treningsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!