Det er så gøy med fremgang! :)

Ble glad av treningen idag da ting har forbedret seg. Det er jo derfor jeg trener, for å bli bedre. Fremskritt er gøy! 🙂 🙂 🙂 Kan det ha vært fordi jeg har spist så mye fisk igår og idag? Hehe, neida jeg tuller!

Jeg skal teste en morsom ting snart… Følg med så skal dere få vite mer om fettsyrebalansen i kroppen min. Den er jeg spent på! Man spiser vanligvis mye mer omega-6 fettsyrer enn man burde, spesielt sett i forhold til den mengde omega-3 man inntar. Men vet du hvordan du ligger an? Det skal jeg nå sjekke! Jeg forventer jo faktisk å ikke komme helt galt ut på testresultatene, det skal jeg innrømme. Men man kan jo bli overrasket…..

Sjekk linken til Itogha for å lese mer om denne fettsyretesten! Spennende , spennende….

Publisert under Diverse, Test deg selv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!