It´s a winner! Karakter 6

Frasbröd med urter fra svenske Oldana får karakteren 6! Kjempegodt. Ikke for salt, ikke for krydret, men en så god smak at du får lyst på mer uten at man blir overkjørt av smaksfyrverkeri. Den er veldig mild og passer derfor til mange retter.

Men pass på! Tåler du ikke rester av gluten skal du holde deg unna dette produktet fordi det er hvetestivelse i det!

Til dere som tåler hvetestivelse, og til dere andre som ikke har problemer i det hele tatt med gluten; TRY IT!

Lurer du på ingrediensne? De ser du her:

Publisert under Gjær- og glutenfritt, Glutenfritt, Karakterer til ulike matvarer/produkter

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!