Spiste asparges og venter på «bivirkningen»

Spiste asparges istad 🙂
Så da er det bare å vente på bivirkningen (som forøvrig ikke kommer hos alle), nemlig at det lukter merkelig når man tisser! Jeg sa til mannen min at han ikke måtte bli redd!! Er man ikke forberedt kan man jo begynne å bekymre seg for om man er blitt syk på en eller annen måte. 🙁 🙁 Men nå vet dere det også. Etter at man har spist asparges kan det lukte rart av urinen. Asparges er ikke den grønnsaken vi har spist mye av, men fra nå kommer den til å ligge oftere på tallerkenen!

He he, vil du lure en venn? ja, da vet du hva du kan prøve! Men det fungerer nok ikke hvis de har erfaring med asparges……

Sov godt!

Publisert under Ernæringstips, Grønnsaker

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!