Vinneren er:


(dette bildet viser ikke konkurransebildet, men kun bilde av makadamianøtt i fiken)

Jeg tror ikke det var så lett å finne ut hva det var, men jeg har en vinner (eller faktisk to siden jeg synes det er to som fortjener det)! Den ene av vinnerne var den første som hadde rett svar, den andre hadde delvis rett men et engasjement som fortjener premiering! Da vet dere selv hvem av dere som er hvem! 🙂

Rett svar er at det er en makadamianøtt i fiken (og faktisk en tørket fiken). Det ligger oppå en chlorellapakke, men det var forsåvidt enkelt og ikke det interessante på bildet.

Jeg har bestemt meg for å gi premie til to personer 🙂 🙂

And the winners are: Helga Iselin Wåseth og Silje Sandøy 🙂 🙂

Dere får tilsendt et skjema på e-post som skal fylles ut. Alt dere spiser og drikker registreres. Det er viktig at alt av kosttilskudd også registreres + aktivitetsnivå. Energibehovet til en som er i lite aktivitet er jo annerledes enn hos en som har en jobb man hvor er i aktivitet hele dagen og i tillegg trener på fritiden!

Nettsidene til vinnerne kan sees her:

Helga Iselin Wåseth & Silje Sandøy

Dette blir spennende! Jeg regner med at dere også er spente på hva dere faktisk får i dere av næringsstoffer!

Hilsen Tina som måtte endre treningsplanene p.g.a. regn …….

Publisert under Gjettekonkurranse

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!