Sommer? Er det mulig????

Det føles jo helt uvirkelig i år, at det faktisk blir varmt!!! Det har jo vært så ufyselig at jeg føler det gikk rett fra vinter til sommer. Ja ja, det ble en utetrening på bane igår med skumle skyer og regnbue et stykke unna. Det gikk fint, regnet drøyet til langt etter treningsslutt 🙂

Bilde hentet herfra

Ikveld skal jeg på noe som heter norsk aften i regi av Innovasjon Norge. Jeg skal ikke på Grand Prix finalen på Telennor Arena, men får høre Rybak og Didrik Solli-Tangen ikveld sammen med Per Sundnes og Maria Haukaas Storeng. De serverer fingermat og velkomstdrink. Fingermat? Ost? Sannsynligvis! Geiteost? Neppe. Jeg satser på å spise før jeg kommer!

Kos dere i varmen!

Publisert under Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!