Dorthes mattips

Er det ikke litt spennende å høre hva kjendisene spiser? Eller hva de anbefaler deg å gjøre med maten?
Det synes iallefall jeg! Her er et av Dorthe Skappels tips som handler om grønnsaker:

Jeg har trent styrke idag 🙂 Har du trent idag da? En dag uten trening er en dag uten menig/med mening? Velg det du vil, men det er ikke alltid at å trene hver dag er så meningsfullt, noen ganger blir man bedre av å slappe godt av. Alt kommer selvfølgelig an på hva du trener, hva du skal oppnå og hvor i treningsperioden du er!
Så en dag uten trening kan noen ganger være din beste venn!

Hilsen Tina

Publisert under Treningsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!