Spiser du i bilen?

Legger du maten på dashbordet? Ifølge mikrobiologen Anthony Hilton på Ashton universitetet er det akkurat det samme om du spiser maten fra et kontaminert dashbordet eller et toalettsete!

Bakterier som assosieres med matforgiftninger, hudinfeksjoner og oppkast er vanlig inne i biler 🙁

Stafylokokker som fører til hudinfeksjon og matforgiftning finnes ofte på girspaken, rattet og dørhåndtaket 🙁

Kanksje vi skulle bruke litt antibac inne i bilen også???

Les mer på www.autocar.co.uk

Jeg synes det er ganske morsomt med skilt som er skrevet feil. Det første jeg tenkte når jeg så dette skiltet på Elkjøp var at «neimen, lever det småelekriske saker inne i denne boksen??»

Det mangler vel et lite tegn over den ene e´en, slik at det står «levér kun småelektrisk her»??
Søndag var jeg på tur i Holmenkollen da jeg så et skilt hvor det stod at de holdt på med «spregning» 🙂
Det de egentlig holdt på med var: «sprengning» 🙂
Slik kan det gå. I Peru lagde de masse mynter og fant ut at de hadde trykket de feil! Det er surt det! På importerte matvarer ser man ofte rare oversettelser og feil. Men jeg vet av erfaring at det er lett å overse språkfeil! Sannsynligvis lurer det seg inn en liten skrivefeil her på bloggen også 🙂

Vi har hatt vannlekkasje med alt maset det medfører av takstmann, rørlegger, takstmann, saneringsfirma og telefoner. Blæh!!! Vann er fint, hvis det bare kunne holde seg der det skulle være og ikke på stuegulvet vårt! 🙁
Så leste jeg på nettet at disse nye kjøleskspene som gir deg kaldtvann og som lager isbiter til deg ofte er årsak til vannlekkasje! Tenker du å kjøpe et slikt kjøleskap anbefaler jeg deg å google litt først, da finner du litt info om vannlekkasjer og trøbbel.
Nei, vi hadde ikke et slikt kjøleskap, det var et rør inne i veggen som smeltet!???

Les denne artikkelen dersom du tenker på å kjøpe et kjøleskap som har vanntilførsel:Kjøleskap med vanntilførsel

God torsdag hilsen Tina som har lyst på middag!

Publisert under Diverse

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!