Sant eller usant om japansk mat?

Jeg sendte denne filmen til en venn som hadde en japansk kjæreste. Hva i all verden sier de på denne filmen?


Jeg har spist noe sushi og liker det ikke, rett og slett……noen vil kanskje si jeg har spist på feil sted eller feil rett. Ikke vet jeg, men jeg er villig til å prøve flere steder og flere retter.

Nå er det jo mange som gjør mye for å tjene penger, men hvor langt går folk egentlig for å tjene penger?
Når noe er en mangelvare er det lettere og lettere å tjene penger, er det ikke det? Tenk deg bare på vann i sahara……eller alle matvarene som selges ute som egentlig er villedende. Man tror man kjøper en ting så kommer man hjem og ser at det var ikke hva man trodde. Jeg gjorde det sist jeg var i England. Jeg sto på en jernbanestasjon og var tørst. Jeg ville prøve noe nytt samtidig som jeg ville ha noe som var sunnest mulig. Jeg valgte derfor en solbærdrikk/juice med påskrift at den ikke inneholdt sukker og var fornøyd. Helt til jeg så hva som sto på ingredienslisten. Det at den ikke inneholdt sukker betydde tydeligvis ikke at den ikke var søtet, for det de hadde gjort var å tilsette søtningsmiddel. åååååååhhh disappointment, disappointment!!

………………………………………………………………………………………………………………………………..
Det der med mangelvare ja! I Oslo er parkeringsplasser mangelvare, derfor er parkeringsplassene som leies ut dyre. Jeg var på jakt etter en plass idag. Etter noen runder ser jeg endelig en perfekt parkeringsplass på venstresiden av gaten. Lenger borte ser jeg en rød bil, «men jeg rekker jo å parkere før den kommer!» (det er kun plass til en bil som kjører om gangen da det parkeres på begge sider). Man vet jo ikke om den som sitter i en annen bil mange meter unna har planer om å kjøre ut av gaten eller ikke (altså prøve å parkere)!!!
Så jeg skynder meg inn på den ledige plassen, men der kommer den røde bilen med et surt ansikt i førersetet. Ehhh, tenkte jeg, «jeg kom jo først!». Jeg vet da vel ikke hva andre tenker i en bil et stykke unna, men uttrykket i ansiktet viste tydelig hva hun tenkte! Jeg var tydeligvis frekk….men hvordan skulle jeg vite at den røde bilen skulle parkere. Ja ja, jeg var bil nummer to i gaten og tenkte at det var jo tross alt den røde bilen som tydeligvis hadde SETT parkeringsplassen først, selv om jeg KOM TIL DEN FØRST…….så jeg kjørte videre og fant en annen plass etter en stund. Hva synes dere, det er jo ganske surt hvis man er førstemann som ser plassen, men så kommer en bil (nr. 2 til å se plassen) fra andre siden av gaten og svinger inn og tar den. ???? Jeg var bil nr. 2 i denne situasjonen og lot henne få den, men jeg kunne «stått» på mitt…

Ikke lett gitt, dette med parkering 🙂
Snart helg og flere ledige parkeringsplasser i gatene…….

Publisert under Filmsnutt, Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!