Vannmelonkunst

Hallo!

Dette er en samling «IKKE PRØV DETTE HJEMME»-filmer om vannmelon, en av våre beste sommervenner. Ta bilder av en råtnende vannmelon kan dere forsvidt ta, det er jo ikke skadelig.

Van innom en menybutikk idag og fikk så lyst til å prøve en jordbærjuice. Vi kjøpte en flaske, satte den i kjøleskapet og gledet oss til å smake. Ved første nipp/slurk sa jeg «jammen, dette var jo ikke noe godt!» De andre syntes heller ikke det var godt. Derfor er det likegodt jeg ikke skriver hvilken produkt det var slik at dere ikke unngår å kjøpe det fordi vi ikke likte det??? Eller vil dere vite hvilken det var?? Eh, nei skriver ikke hvilken det var fordi de har flere produkter som må testes ut. Hvis de er gode skal dere få vite det! Jeg tror nemlig de andre produktene kan være gode 🙂 Ingen grunn til å sverte dem da 🙂 🙂

Håper dere liker filmene!


Savner du vannmelon nÅ???????

Publisert under Filmsnutt

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!