Avslutningsfest for Happy Day


Anne Berit (Simens kjæreste), meg, Simen i Moods of Norway og Fred.

Torsdag kveld var jeg og Fred på avslutningsfesten til Happy Day som gikk på Tv2 i høst. På invitasjonen sto det at motepolitiet hadde fri og at antrekket var casual…men litt finere enn hverdags kunne man vel være… 🙂

Jeg traff også Margrethe Røed som jeg skrev om for en stund siden. Hun hadde et veldig søtt armbånd av små lekebiler som var satt sammen til et smykke. Kjempekult!


Da vi kom ut av for å gå hjem hadde det skjedd noe som gjorde at jeg sa ÆSJ og at Fred sa noe om at det var koselig??? Det snødde (derfor er håret litt frusete)… vet du hva, for å være litt slem, så må jeg innrømme at jeg ikke vil ha snø. Ikke enda iallefall….. Jeg vil ha mer av sommeren som jeg ikke fikk i år. Sommeren gikk bort i vannlekkasje og stress 🙁 🙁 Så nå lengter jeg etter våren allerede!!

Vanligvis viser man vel bilder fra begynnelsen og så slutten til sist, men nå har dere fått slutten først og så får dere begynnelsen til slutt. Charlotte på Jan Thomas Studio sto for make-up. Jeg er veldig fornøyd 🙂 Jeg holdt nesten på å «sovne» i stolen 🙂 Ikke fordi det var kjedelig, men det var så godt å sitte der og ikke gjøre noenting og samtidig bli ordnet med.

Emilie hjalp meg å få håret i krøll. Takk Emilie!!

Maten? De serverte tomat og ost på pinne og tortilla med kylling og noe annet inni. Hva jeg spiste?? Ingenting da jeg jo ikke visste hva som var i maten. Så alle dere som er det ute og som stadig må stå over servering fordi dere ikke vet hva som er i maten: jeg vet hvordan det er! Tomatene hadde jo ost på seg så det var utelukket! Men appelsinjuice funket 🙂

Dagen etter var jeg også invitert et sted jeg ikke kunne spise maten. Eller jo, forresten, jeg kan spise maten, men jeg er ikke så glad i konsekvensene så da står jeg heller over! Som så mange andre….

Jeg har forresten kjøpt mel av emmerkorn dyrket og malt i Norge. Siktet og finmalt emmerkorn ble blandet med hampmel. Det stod en stund før vi stekte det i stekepannen. Skal love deg det smakte enormt mye bedre enn med vanlig hvetemel!!!! Det var ikke siste gang jeg spiste emmerkorn!

Publisert under Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!