Sesongproblemer

På grunn av vannlekkasjen fikk jeg problemer med overgangen fra sommer til høst. Nesten alle klærne lå jo hos naboen.
Nå er det overgang fra høst til vinter og jeg vet ikke hvor vinterskoene mine er! 🙁 Hm…hvor i all verden kan de være?? Iallefall ikke hos naboen. Jeg klarer ikke helt å tenke at de skal være i noen av eskene i kjelleren, men jeg får vel gå og sjekke……

Apropos klær var jeg sist torsdag på klesvisning hos Agape brudesalong i Oslo. Eieren var Kathrine Sørland som før visningen fortalte at hvis hun følte seg nedfor en dag kunne hun gå og prøve kjoler. Jenter er jo så glade i klær at en flott kjole kan muntre opp litt 🙂 Når hun da tar på seg flotte kjoler tenker hun at «nei, du har det ikke så verst likevel!»

I helgen har jeg vært byste, en levende en! Jeg skal nemlig ha en kjole spesialsydd til meg. Stoffet er så fantastisk og jeg gleder meg skikkelig til å se kjolen ferdig. Det som er vanskelig med å være levende byste er at det kan være vanskelig å vite hvor man skal plassere armene (iallefall hvis det er 2 personer rundt deg som holder og drar i stoffet) + at man er «litt» bekymret for å få nåler inn i kroppen. Jeg har vel egentlig aldri opplevd det…..

Forrige kjole som er sydd for meg var en blå «ballkjole»:

Kjolen som er underveis nå er til en helt annen anledning enn den blå kjolen. På bildet over ser dere bilde av Deres Kongelige Høyheter Kong Harald og Dronning sonja. Vi hadde den store gleden av en privat avtale/møte med dem. Stedet er Akershus slott.

Neste kjole er veldig annerledes, den er «svart», kortere og mye tøffere enn den blå.

Apropos det der med granatepler så er de sure granateplene rødere i skallet. Det er iallefall det jeg har sett. I butikkene står det vel som regel på prisskiltet om det er søte eller sure granatepler. Sure granatepler kan være veldig gode, men da helst de som er ganske modne (de er da ikke såå sure lenger, men har ja, veldig god smak!)
Beste trikset for å finne en veldig moden sur granateple???? Da må jeg forhøre meg med noen faktisk 🙂

Litt vrient dette med granatepler 🙂

Publisert under Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!