Barna trives jo!

Sjekk artikkelen om denne barnehagen i Bergen

Hva synes du?

Barna har det jo fint, er ikke det det viktigste? Det viktigste burde ikke være om vi mener man skulle få spise sukker når man vil, men at barna har det like fint uten sukker. Man bør lære seg at det går an å ha det koselig og nyte mat uten sukker i!
Prøv dette: tell antall ganger du blir tilbudt noe med sukker i som f.eks kake, godteri, brus osv. Først da ser du kanskje hvor mye sukker og kos som tilbys overalt til stadighet.
Jeg prøvde og så at det var OFTE

Sukker sukker sukker sukker sukker overalt!

Publisert under Barn, Diverse

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!