Litt mer effektiv i 2011?

Nyttårsløfter og store planer om å effektivisere? Nå skal alle bli flinkere til alt mulig. Er det noen som har gitt opp nyttårsløftene sine allerede???
Jeg har ingen nyttårsløfter, det starter et nytt liv med nye muligheter hver eneste dag 🙂

Ikke at man skal bruke filmen til å spare tid, men det er et par morsomme triks der 🙂

Imorgen fortsetter jeg på matintoleranse og ny norsk forskning på soyamelk og melk som er behandlet for å kunne ha lang holdbarhet! 🙁

Publisert under Diverse, Filmsnutt

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!