Moods of Norway visning

Ikveld har vi vært på Moods of Norway visning på universitetsplassen 🙂 Jeg hadde ullskjørt og ullstrømpebukse og et par lange sokker. Det gikk veldig bra, men jeg jente det begynte å bli kaldt på høyre stortå! Det var fint å komme inn på Grand hotell etter showet (som var veldig fint! Du så det kanskje på tv?) Utsikten var fin der vi stod + at det ikke blåste så mye derPå festen var det smaksprøver fra norges bondelag, nam nam..

Kult med tørrfisk på Karl Johan! Man tar en tørr fisk, banker den mye med en hammer og drar av fiskekjøtt! Det er spennende smak av skikkelig tørrfisk som jeg har prøvd flere ganger på Helgelandskysten…


Marion er en herlig jente! Hun går fast hos Fred for øyenbrynene sine og vi treffes jevnlig her og der 🙂 Alltid like koselig å treffe Marion! Hvis dere synes hun virker som en super jente så skal dere vite at det er hun !!

Natta!

Publisert under Hverdagsliv

1 comments on “Moods of Norway visning

  1. lovelyliller: trening ,mat og morro. on said:

    så artig! jeg elsker tørrfisk 😀

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!