Planter i beveglese

Disse to korte filmene er veldig søte synes jeg. Ting ser ut til å stå stille, men det gjør nok ikke det, det går bare så veldig veldig sakte…..hvis man ikke tar mange bilder og setter sammen til en liten film 🙂

Coriander seedlings timelapse from Dave Watson on Vimeo.

sunflower seedlings dancing from Jenny Davies/Envis Design on Vimeo.

Da er det 1 time igjen å jobbe på så får prøve å være effektiv 🙂
God helg 🙂

Publisert under Filmsnutt

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!