Vippefarging i Jan Thomas Studio :)

Var innom Fred i salongen idag da jeg fikk et spørsmål om jeg ville farge øyenvippene mine. Binay har svenneprøven imorgen så for å øve litt ble jeg penere! Takk Binay. Jeg synes det er skummelt med vippefarging fordi man kan få farge inn i øynene og det vil da svi, men dette gikk supert 🙂


Hehe 🙂 Her er enda en som fikk farge på vippene sine idag. Kult bilde Kennet 🙂

Jeg skal lage en liten videosnutt hvor dere lærer hvordan velge den beste vannmelonen! Viktig kunnskap nå om dagen 🙂

Her kan dere lære hvordan velge riktig galiamelon!

Natta alle sammen!

Publisert under Filmsnutt, Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!