Filmsnutt fra ELLE-festen

I år var festen i Frognerparken. Været var ikke som ifjor, MEN utover kvelden var det varmere i år enn ifjor 🙂
Det var masse hyggelige folk! Det er alltid hyggelig å treffe venner og å bli kjent med nye. Ei dame jeg traff fortalte meg om et nytt ernæringsprodukt som hørtes veldig spennede ut. Gleder meg til å høre mer om det. Jeg fikk visittkortet hennes slik at vi kan snakkes igjen.

Ganske tidlig i filmen ser dere meg og Vendela. Litt etter det kommer Fred.
En ting som var veldig fint var at det var så stor variasjon i hva folk hadde på seg.

ELLE SOMMERFEST/ VIDEO/ 22.06.2011 from Oslo Nights on Vimeo.

Da var den helgen over, men haha jeg har fri imorgen fordi jeg jobbet lørdag!
God natt!

Publisert under Fest, Filmsnutt

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!