Sushi the Fred way!

I helgen spiste jeg for første gang rå salma. Skal ikke si det var godt, men det smakte ikke dårlig heller! Olga Fjeldskar, butikksjef på Ica Frogner, spiser den sammen med kikkoman soyasaus. Men jeg er ikke så glad i kikkoman. Tidligere brukte jeg en soysaus som het Golden Mountain som var å få i vietnamesiske forretninger. Men Fred liker ikke soyasaus så vi har ikke kjøpt det heller….hehe

Jeg fant ut at jeg skulle ta film av Fred mens han tilberedte en liten morsom sak til meg.
Vårløk med kokt ris (BRUN), raspet gulrot og rå salma.

SORRY, ANER IKKE HVA SOM SKJER. Vimeo og wordpress er gretne idag!
HER ER FILMEN
Av en eller annen grunn fikk jeg ikke lagt den ut her på bloggen, men jeg lover dere, Fred er supersøt 🙂 🙂 🙂

Vårløken er selvplukket og økologisk fra Øverland selvfølgelig!
Ha en fin fredag! Jeg er i ferd med å tilberede bl.a. ovnsstekte poteter, grønnkålsuppe, voksbønner.

Fred er søt da! Plukker litt fra både den ene og andre tallerkenen 🙂

Publisert under Filmsnutt, Hverdagsliv

2 comments on “Sushi the Fred way!

  1. lovelyliller.com on said:

    Takk for tipset. jeg liker rå salma med sitron,wasabi,soyasaus og sesamfrø 🙂

  2. Tina Hamelten on said:

    Mmm 🙂 Hørtes spennende ut! Dette var den kjedelige har det travelt, kan ikke tenke på noe spennende versjonen 🙂

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!