Internasjonal handel

Dette er en handel, nam masse godt! Pakistansk mango, italiensk olivenpaté, indisk bukkehornkløver, norsk tomatpuré, vietnamesiske bønner, iranske akurker, gresk ost +++

Var fredag på besøk og fikk noen kjempedeilige knekkebrød + masse annen god og spennende mat 🙂 🙂 . Lager nå en versjon av de knekkebrødene. Oppskriften inneholdt sesamfrø, solsikkefrø, litt mel, linfrø + andre ting
Jeg brukte noe andre ingredienser enn selve oppskriften og gjorde 1 ting veldig annerledes. Jeg hadde ikke små havregryn, men en blanding av havre- og quinoaflak, ikke rugmel, men havremel ellers hadde jeg det meste.

Sesamfrø og solsikkefrøene i oppskriften la jeg i bløt over natten, det samme med melet og havren, halvparten av sesamfrø og solsikkefrøblandingen kjørte jeg i en mixer før jeg så blandet alt sammen i en bolle med litt honning.
Det ligger nå i ovnen 🙂 Gleder meg til å spise hjemmelaget knekkebrød med fetaost og olivenpaté. Første gang jeg lager knekkebrød!

Gleder meg! Ha en ny fin uke!

Publisert under Hverdagsliv

1 comments on “Internasjonal handel

  1. lovelyliller.com on said:

    jeg er fast kunde på vår internajsonale nærbutikk 😀 mye spennende å finne 😀

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!