Kreativt kaos?

Det ser kanskje helt bombet ut, men er ikke det. Vi har et kreativt kaos til kjøkken! Vi liker å ha alt tilgjengelig og klar til bruk. Siden vi spiser «litt» annerledes enn gjennomsnitts nordmannen har vi også innkjøp som er «litt» annerledes. Joda, vi kjøpte 3 kg urter 🙂 🙂 Om vi klarer å spiser det opp. Ja 🙂 Jeg elsker estragon! Freds favoritt er persille eller estragon (hard choice!)


Her er bilde av ferske fikener som smaker såååå godt.
Anbefaler dere å kjøpe fersk fiken og smake. Den skal være stor, myk (men ikke bløt)

Info fra bama.no :»Fiken skal være moden når du kjøper den. Når du holder den i hånden, skal den gi etter for lett trykk. Unngå fiken med sprekker og skader. De mest modne og beste fikenene er de med mørkest farge.»

HA en fin ny uke!

Publisert under Hverdagsliv

4 comments on “Kreativt kaos?

  1. lovelyliller.com on said:

    ååå så mye deilig 😀

  2. Tina Hamelten on said:

    Skal jeg love deg! Siste tomaten gikk istad 🙂 Fiken ble borte ganske kjapt!

  3. Dette kaller jeg skikkelig MAT! ;-D

  4. Tina Hamelten on said:

    Jepp 🙂 Vi liker å bruke ekste råvarer 🙂

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!