Julen 2011

Startet med sjokolade! 🙂
Sjokoladen fra DIVINE – ER VIRKELIG GOD!Spesielt den med bringebær inni….

Vi kom hjem idag og hadde heldigvis litt ferdigkokt mat i kjøleskapet som kunne varmes opp. Puh! Jeg snakket med en venninde for noen dager siden som spurte om hva jeg skulle bruke romjulen til. Ett av svarene var at vi skulle komme ignag med å spise sunnere. «Hello!» Tror det svaret var et lite sjokk faktisk, for hvem bruker vel julen til å spise sunnere?? Vel, jeg hadde bestemt at til og med 1. juledag skulle jeg spise egg og melk og at jeg fra og med idag kutter det ut! Så fra og med idag er jeg igjen egg- og melkefri. Gleder meg til å få flott hud igjen! Jeg får ikke vondt noe sted når jeg spiser det, men jeg får kviser og kløe i huden. Ikke kult 🙁 Og jeg som er så glad i ost!! Vel, egentlig mat generelt! 🙂

Her er noen stemningsbilder fra julen 2011;

Takk for nydelig mat i julen! Jeg fikk spesiallagde kyllingkaker som var nydelige 🙂

Publisert under Hverdagsliv

1 comments on “Julen 2011

  1. lovelyliller.com on said:

    koselige stemningsbilder 🙂 har ikke smakt den sjokoladen,men den hørtes god ut 🙂 kos deg videre i jula

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!