Helt Rå – helt rått!

I kveld var vi på Helt Rå i Sandvika. Jeg og Fred har vært her tidligere og kost oss, men det var første gang Tatiana og Johnny var med. De koste seg og fikk litt av en opplevelse. Jeg tuller ikke, det er en opplevelse, ikke bare p.g.a. maten , men også p.g.a. eieren!
Vi har spist god mat og hørt på trommespill og pianospill (av eieren) samt fantastisk ernæringsmotivasjon!
Sist, men ikke minst: hvor av de stedene du går og spiser gir eieren deg en klem når du går?? Nei, nettopp!!
Skulle blogget litt mer enn jeg har gjort akkurat nå i det siste, men å bidra til alle prosjektene til Fred tar virkelig tid! 13-15 januar skal Fred ha stand på Telenor Arena på Lifestyle Norway, samt at han begynner med kurs ++, joda , da blir det litt jobb på meg også….

All mat er uten melk, egg, gluten, gjær og tilsatt sukker!!!


Eieren syntes det manglet noe på bildet og kom med en physalis som ses på neste bildet!

Fred gav meg beskjed om å ta med fotoapparatet da jeg skulle på toalettet. «Åh, er det så spennende der nede??»


gggg

JEPP, DET VAR SÅ SPENNENDE DER. Jeg ELSKER folk som gjør sprø ting!
@
Det er også en sykkel til salgs der nede…..


Hvis du lurer på hva dette er så er det eieren som spiser litt av vårt hjemmelagde brød 🙂 🙂 Jepp, han likte det! Vi lager brød uten gjær som inneholder vannvittige mengder godsaker. Én ting jeg lurer forferdelig på; hvorfor bygger alle brødet i høyden? Det er like greit å lage det i bredden først som sist, for når du skjærer en brødskive er det nettopp det du får, en skive. Ja, da lager vi likegodt flate brød fra begynnelsen og sparer oss for problemet med å prøve å heve brød uten gjær….for jeg spiser ikke gjær!

Ta deg en tur til Helt rå i Sandvika. Jeg tuller ikke, gjør det! Nå som det var snø ute var det fantastisk koselig og romantisk der, maten er god og du blir glad av å gå på toalettet!
Jeg tror det er liten sannsynlighet for at du ikke liker maten og man kan ta med alle dit. Er man skeptisk til raw food blir man raskt overbevist om at det var det ingen grunn til. Nå begynner de også med litt live musikk fremover så følg med på hjemmesiden deres www.heltraa.no
For de som bor i Oslo virker muligens Sandvika langt unna, men det er jo ikke det. Nordmenn reiser verden rundt…..så hallo?….ta turen til Sandvika også! Du kommer ikke til å bli skuffet!!

Happy weekend!

Publisert under Spisesteder

1 comments on “Helt Rå – helt rått!

  1. lovelyliller.com on said:

    åååh hørtes helt hærlig ut! 😀 vil dra dit selv!

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!