Looooong time, no write….

Virkelig lenge siden.

Har hatt så mye å gjøre at jeg ikke har fått skrevet her. Eller jeg «kunne» skrevet, men det er grenser for hvor mange arbeidsoppgaver man skal ha før man blir helt helt utslitt.
13-15 januar var det duket for Lifestyle messe på Telenor Arena. Fred viste her frem sine diamantpinsetter, og vanlige pinsetter. Eller vanlige og vanlige fru Blom! De er ikke vanlige med tanke på den prosessen de går gjennom for å bli den pinsetten den er og med tanke på materialet de er laget av.
Når 1 pinsett går gjennom 45 steg i produksjonsprosessen på fabrikken i Sveits og den gjøres ferdig for hånd UNDER FORSTØRRELSESGLASS, og den veies og balanseres før den går ut fra fabrikken + at den er laget av antimagnetisk, rustfritt kirurgisk stål……da forstår man at det er ingen vanlig pinsett!

Faktisk så produserer denne fabrikken pinsetter som inngår i produksjonen av Rolex klokkene.

Pinsetten har en spesialtilpasning etter Freds ønske og er alt i alt ingen vanlig pinsett 🙂


Midt inne på standen står et glassmonter……..
Hvis du lurer på hva som er inne i glassmonteret kan du se videre på disse to sakene:
www.tv2.no
www.side2.no

Jasmin Haraldsen var også på messen. Jasmin driver med personlig trening hvor egen kroppsvekt er det du jobber med! Skal man dømme etter den som skal trene deg så er dette bra saker, for det er virkelig ikke mange kvinner i Norge (eller utland) som har Jasmins kropp!På de to siste bildene ser dere venner av meg og Fred 🙂 Virkelig gode venner vi setter stor pris på!

Nå som messen er over og Freds øyenbrynskurs er igang er det igjen mer tid til å tenke på andre ting 🙂
Som for eksempel MAT!
Nå er det bare å glede seg til resten av 2012. Året startet i stormfart og roet seg ikke før tirsdag……Det er faktisk 3 hektiske uker i starten på det nye året 🙂

Kjøleskapet er nesten tomt, tro det eller ei! Mat er ikke det man tenker mest på når man MÅ få andre ting gjort….
Jeg får gå og legge svarte Urid linser i bløt slik at det blir kveldsmat idag 🙂

Ha en fin tirsdag!

Publisert under Diverse

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!