Sushi på nåløyet 2012

Nåløyets visning og kåring av Norwegian Rain til vinnere av årets nåløyepris var for meg en succé! De var mine favoritter til prisen før jeg ankom prisutdelingen i Posthallen i Oslo!!

Jeg elsker at det serveres mat på ulike tilstelninger 🙂 Ikke rart for et matvrak som jeg er 🙂

Første gang jeg smakte sushi var på Majorstuen for mange år siden……og fristet ikke til gjentagelse, men dette var jo godt! Hva i all verden var det jeg fikk servert den gang????


Dette er en av personene bak merket Norwegian Rain!Jeg var ikke helt heldig på bildet under, men men…..
Så et happy bilde av meg men Fred og Ronnie Ottem 🙂
Dagen etter nåløyet deltok jeg på Norge – Hong Kong business seminar på Grand Hotell, mens jeg igår var på den norske finalen i Grand Prix. Bilder kommer – selvfølgelig bilder av mat også.
Bildene lastes opp på maskinen nå!

Har endelig kjøpt olivenpaté idag……nå mangler bare mel fra Holli Mølle i Spydeberg for å lage vårt sunne, deilige emmerkornmel med masse frø. Det vi skal kjøpe er emmermel og mel av enkorn! Aller helst vil jeg dra til møllen og hente melet selv, fordi jeg ønsker å se stedet hvor det produseres og muligens prate med de som driver møllen! Vi får se 🙂

Ha en fin uke! Jeg har vært så opptatt at jeg jobber meg nedover «To-do»-listen og ikke ønsker noe nytt på den før alt som allerede står der er ferdig!

Hilsen Tina som ikke er så redd for å spise sushi lenger (smekk på fingeren til spisestedet på Majorstua!!)

Ha en fin uke!

Publisert under Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!