Konkurranse med premie: Hvilke korn er nå dette??!!

Jeg elsker som sagt tidligere gjettekonkurranser!
Jeg har også en premie! Premien er en matintoleransetest fra Yorktest. Men premien må enten benyttes selv eller gis til noen som har plager de ikke klarer å finne ut av! Jeg ønsker at testen skal benyttes av en person som har nytte av den! Jeg skriver mer om testen nederst i innlegget!
Igår da vi holdt på å omorganisere litt fant vi ut at vi skulle ta en liten konkurranse på hvem som klarer å finne hvilke kornarter disse tre typene er! Det kommer bedre og nærmere bilder nedover;
Her er de på litt avstand og spredt fra hverandre:

Korntype 1:

Korntype 2:

Korntype 3:

Så, for at dere skal få se de i forhold til hverandre har jeg lagt de nært inntil hverandre og tatt bilde fra to vteder slik at det blir lettere å se :):

Vel, jeg vet helt ærlig ikke hvor lett eller vanskelig dette er 🙂 Håper jo at det ikke er altfor lett selvfølgelig! og ikke altfor vanskelig heller!

Om premien:
Yorktest matintoleransetest er en test hvor man tester for hvilke matvarer man har økt nivå av IgG-antistoffer i blodet. Mange mennesker har ikke et problem med dette! Ingenting er bedre enn det. Men nå går det endel mennesker rundt i Norges land med plager de eller andre ikke kan finne ut av. Jeg var en av de! Fred var en av de! Kanskje også du eller en i din vennekrets eller familie er en av de. Jeg ønsker at premien skal brukes av noen som har nytte av den, så hvis du vet svaret på konkurransen og føler deg tipp topp så gir du bort testen 🙂
Denne testen kan hjelpe ved utrolig mange plager, enten plagene er fra huden, leddene, magen. Les gjerne brosjyren her.

Så til slutt så vi har det klart! Jeg eier 50 % av firmaet og jobber som daglig leder i Yorktest Nordic. Så vet dere hva min forbindelse til denne premien er!

Da er det bare å gjette i vei! Ha en fin uke!

Hilsen Tina

Publisert under Gjettekonkurranse

14 comments on “Konkurranse med premie: Hvilke korn er nå dette??!!

 1. Mjuuugly on said:

  Å herlifred for en helt fantastisk fin premie. Her skal jeg virkelig gjøre mitt aller, aller beste for å vinne da en slik test har stått på ønskelisten min i 2 år! DENNE VAR VANSKELIG så egentlig kan jeg bare gå å legge meg og håpe på en liknende mulighet en annen gang, men jeg får da prøve:

  Jeg tror at bilde nummer 1 er: spelt

  Jeg tror bilde nummer 2 er: hvete

  Jeg tror bilde nummer er: bygg

  🙁

 2. Tina Hamelten on said:

  Jeg skal ikke si noe om treffprosent her! Haha 🙂

 3. Mjuuugly on said:

  Haha, ikke gni det inn… 😉 😉

 4. Silje Silje on said:

  Jeg tipper bygg, rug og hvete.

 5. LovelyLiller.com - Helse, Livsstil & Sunne Oppskrifter on said:

  Hmmm hvete,bygg,rug 🙂

 6. Vanessa on said:

  Hei Tina! Jeg har sjekka litt og tror det er spelt, rug og bygg faktisk 🙂

  Vil gjerne vinne ja!

 7. Tina Hamelten on said:

  Hmmmmm, vi får se 🙂

 8. Jeg tipper spelt, rug og bygg

 9. Dijana on said:

  Hmmm dette burde jeg kunne 😉 spelt, rug, hvete…trenger testen i alle fall!

 10. Tina Hamelten on said:

  For å si det på denne enkle måten: det er ingen som har klart dette 100 % enda 😉

 11. Hjelp, dette var vanskelig! Mange korn er jo så like!:D nr.1 spelt korn, nr. 2 kamut, nr. 3 havre. Krysser fingrene! Kjempefin premie, jeg har veldig lyst på:):)

 12. Tipper på nytt da, siden ingen har klart det:) 1: spelt, 2: emmer, 3: hvete (red wheat?).

 13. Tina Hamelten on said:

  JEPP!!!!! Helt rett 🙂 Kuuuult 🙂
  1. spelt
  2. emmer
  3. hvete
  Det betyr at du er vinneren av en Yorktest matintoleransetest! Den koster faktisk 3200,- og det inkluderer ernæringsinfo, kokebok på CD-ROM og ernæringskonsultasjon på 45 min. Håper du får god nytte av den! Dersom du ikke trenger den kan du gi den bort til noen du tror kan ha bruk for den! 🙂
  Send meg en e-post på tina@hamelten.no så ordner vi med resten der!

 14. Herlighet så gøy! Mail kommer:D

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!