Min første mandelmelk!

Dette er noe av det vi kjøpte lørdag.

Igår før vi la oss la jeg i bløt mandler. Idag tidlig kjørte jeg de i en blander med vann, silte av og presset resten i en gasklut. Jeg tok det jeg hadde og før jeg visste ordet av det hadde jeg mandelmelk! Piece of cake! Faktisk! Tuller ikke, det var superenkelt! 🙂Dette fikk tommel opp fra Fred!


Søt pakning?Ica Frogner hadde igår besøk i butikken av noen som har 3 müsliblandinger. gode müsliblandinger!

Se det øverste symbolet!


Dette er en av personene bak produktene


Jeg likte den gule best så vi kjøpte den. Det finnes helt ærlig mye billigere müsliblandinger enn dette, en pakke på 450 gram koster ca. 60 kroner. Men har du lyst til å smake noe nytt eller unne deg noe annet enn det du vanligvis kjøper er dette et godt alternativ.

Så det ble müsliblanding med hjemmelaget mandelmelk! Ingen ser forskjell på dette og vanlig melk — hvis det skulle være et viktig moment.Godt var det også 🙂 Trengte ikke å tilsette noe i mandelmelken (søtning av et eller annet slag).

Hjemmesiden til de som produserer musliblandingen heter www.superbra.no
Her er to screenshots fra siden deres:

Det var en vellykket mandelmelk! Jeg kan ikke gi noen oppskrift for jeg målte ingenting…….men jeg kommer jo til å gjøre dette igjen 🙂

Publisert under Melkefritt

3 comments on “Min første mandelmelk!

  1. LovelyLiller.com - Helse, Livsstil & Sunne Oppskrifter on said:

    Oh. takk for tipset til denne frokostblandingen. Mandelmelken så veldig god ut. Bruker selv å lage. Mmm

  2. Tina Hamelten on said:

    De andre blandingene var gode de også altså, men jeg falt for den gule 🙂 Jeg gleder meg til å lage masse mat fremover! Alt mulig slags type «melk». Hvilken har du best erfaring med smaksmessig?

  3. Elin on said:

    hehe, så kult «uten tilsatt tullball». Orginalt ;-D Mandelmelk er alltid digg, men jeg er mest svak for kanelmelk <3

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!