Dinner fra «Dinner»!

Lørdag kveld var vi hos noen gode venner 🙂 Det deilig å være sammen med andre mennesker som bryr seg om ernæring og helse. Nå er det ikke slik at alle mine venner er supersunne hvis dere skulle tro det! Jeg velger da ikke venner etter innholdet i kjøleskapet 🙂

Våre venner hadde bestilt middag fra restauranten «Dinner»! Seabass med grønnsaker 🙂 Nam for en nydelig sammensatt mat! Rett og slett!Sunn dessert! Frukt og nøtter. Okei – noen vil si at frukt ikke er sunt – den diskusjonen blander jeg meg ikke i nå. Jeg spiser frukt! Basta – men ikke uendelige mengder!

Publisert under Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!