Et par middager og en trøtt mandag

Her er et par eksempler på middag hjemme hos oss 🙂
Masse urter!
Vi elsker fargerike tallerkener, eller det som er på tallerkenene da! Den ene retten som har løk ved siden av seg; det er kokt hirse, ikke ris!Ellers har jeg vært skikkelig trøtt idag. Kan man ikke bare la tid være tid og ikke tulle så mye med det klokketullet!!!

Jeg er et B-menneske og har det ikke bra hvis jeg må stå opp tidlig! Slik er det bare 🙁
1 time er mye viser det seg…….kjenner det på kroppen idag.
Kjørte Fred på jobb i dag morges og var trøtt resten av dagen 🙂 🙁
Og det er ikke bare jeg som kjenner det på kroppen. Bare se på denne lille saken på www.aftenposten.no;

Bare å glede seg til en produktiv tirsdag, siden mandagen ikke ble i den kategorien!

Publisert under Dagens middag, Diverse

1 comments on “Et par middager og en trøtt mandag

  1. Tobias on said:

    Bildene av mat her inspirere meg, takk 🙂 Jeg vill lære litt mer … 🙂

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!