Norges beste egg!?

Jeg hadde egentlig tenkt å fortelle dere om et brokkoliprodukt idag, men det kan vente…..siden vi kjøpte det Fred mener er norges beste EGG igår! Jeg visste ikke at det var bondens marked igår, men er sååååå glad for det! Ellers hadde vi ikke sittet med norges beste egg i kjøleskapet!

Det var markedsdag i Bogstadveien og vi tok en tur dit etter at Fred var ferdig med dagens kurs.

Joda, du hørte rett! Norges beste egg! Mulig det finnes bedre, og isåfall vil jeg høre om det, men inntil videre er det jo faktisk bare denne eggprodusenten som har fått spesialitetsmerket produktene sine (det er info om merket nederst i innlegget). Merket ser dere nederst til høyre på pakken;

Det var p.g.a. disse smaksprøvene vi stoppet opp på denne standen.


Fred var ikke å begeistret for disse sausene.




Fred med gårsdagens runde to med egg! Men egg i jernpanne var visst ikke så godt 🙁



Lurer du på hvor grønnsakene er?? Det lurte Fred på også, for jeg hadde raspet til meg selv og spist opp alt. Jeg kunne jo ikke vite at Fred ble sååå forelsket i disse eggene at han skulle ha mer mat 🙂

Vi traff en kamerat et stykke oppe i Bogstadveien. Jeg hadde bare lyst til å ta bilde av noe matrelatert som ikke var kaker, pølser osv. og plutselig ser vi Johan sitte på denne standen 🙂




Vil du lese mer om dette kan du gå inn på denne linken!

Jeg skal komme med en prissammenligning på disse eggene og andre egg! Det er ikke sikkert det er noe særlig dyrere å spise det beste!

Ha en flott søndag 🙂

Hilsen Tina som elsker sunn og deilig mat!

Publisert under Produkttips

2 comments on “Norges beste egg!?

 1. Elin on said:

  Spennede, og dette vra nytt for meg. Er eggene økologisk?

 2. Tina Hamelten on said:

  Jeg tror ikke de er økologiske dessverre! Men smaken er så voldsomt mye bedre enn de økologiske. Fred er god på smak og stoler blindt på ham her, da jeg selv ikke spiser egg enda! Det han sa er at smaken er mer som egg smakte før i gamle dager.
  Representanten på standen fortalte litt om fôr. Ok, økologiske egg betyr at hønene har fått økologisk fôr, men det betyr ikke at hønene har fått det fôret som gir best smak på eggene, og heller ikke at hønene har fått å spise det som er naturlig for dem å spise.
  Et uttrykk heter «man er hva man spiser». Hvis det overføres til egg og den opplevelsen vi har hatt med egg og smak så spiser de økologiske hønene ikke bra, selv om det er økologisk! Hvis noen er uenige eller har info å komme med så fyr løs! Jeg snakker av erfaring, synes kylling gjennom årene har fått dårligere og dårligere smak også. Men stangekylling er godt! Men her må det testes mange varianter!
  Mat er virkelig ikke bare mat, man må finne de gode produsentene 🙂

Om bloggen



Hei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!