kåljuice

Tok en kåljuice her om dagen. Hva med å drikke farger istedenfor å kun spise de? Det meste kan juices! 🙂
Hvor mange farger har du drukket idag?
ELSKER denne fargen 🙂
Så puttet vi stangselleri opp i maskinen!
Drink colours!

Hva har jeg gjort her?? Hm, det husker jeg ikke....

Jeg har faktisk jobbet med øyenbryn og brynprodukter i hele dag…..så da blir det igjen vanskelig å komme med et innlegg om ernæring. For det eneste av ernæring som har foregått her idag er to turer i butikk samt å spise enkel, gammeldags norsk mat! Fiskekaker, potet og raspet gulrot og nepe. Raspet nepe er neppe er typisk norsk tradisjonsmat???? eller er det det??, men det bør dere prøve, for det er veldig saftig og godt!

Publisert under Hverdagsliv

2 comments on “kåljuice

  1. Lovelyliller.com - Helse, livvstil og sunne oppskrifter on said:

    så friskt ut. det er LENGE siden jeg har juicet!

  2. Tina Hamelten on said:

    Lenge siden jeg hadde gjort også. Man «glemmer» innimellom å gjøre ulike ting. Plutselig juicer man masse eller så er man helt inne i smoothieverden f.eks 🙂

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!