Uvanlig middagssammensetning!

Syntes hyllen var så søt så tok et bilde ev den idag. Blomstene har stått en uke og er sååå søte 🙂

Apropos middager så la jeg i bløt belgfrukter igår, bønner og linser 🙂 Svartøyebønner, mungbønner og grønne linser!
Jeg snakket med en venninde på telefonen idag mens jeg skulle sette det til koking. Hun sa «Helt ærlig så høres det ikke godt ut.» Mitt svar var at det hørtes nok ikke godt ut. Men når man sammenligner med hva da tenkte jeg? Joda, jeg synes også pizza smaker bedre enn svartøyebønne-mungbønne-grønnelinsergryte! Som sagt lager jeg masse nytt for tiden – og det er verdt å ta sjanser på «litt for sunn smak på maten» 🙂 🙁
Ser man på hvilke næringsstoffer man får i seg er det utrolig sunt!
Vel, jeg ble også litt skeptisk da jeg smakte det, skulle ha det sammen med quinoa….
Men det som reddet hele greia var en eske blåbær jeg hadde tatt ut en stund tidligere.
Så middagen ble svartøyebønne-mungbønne-grønnelinser-quinoa og blåbær!!! Litt av en sammensetning 🙂
Det kule var at Fred syntes det var godt! Det var faktisk veldig bra! 🙂 Mer enn godkjent av Fred! Og han er kresen altså!! Beklager, men denne tallerkenen er langt unna tallerkenmodellen!!! Men jeg spiser mer grønnsaker enn de fleste!!

Her er bønnene og linsene bløtlagt og har begynt å spire, men det synes nok ikke på dette bildet…..

Hipp hurra for nye og rare sammensetninger!!!

Publisert under Middag

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!