Det ble ikke indisk mat idag!!

Ja, jeg skulle jo skrive om den indiske risretten jeg! Men det rakk jeg ikke……ikke iløpet av dagen – og ikke iløpet av kvelden for jeg var med Fred på innspilling av sommertid )

Honning og en tekopp hører vanligvis ikke juli til – men i år passer det året rundt ser det ut til!

Fred sammen med Ylvis-brødrene på Sommertid:

De var veldig hyggelige – og selvfølgelig morsomme! Og opptatt av ernæring! Vi hadde en bra samtale om ernæring og jeg fikk «lurt inn» en anbefaling på min favorittost – fersk geiteost fra Haukelid! Spent på om den blir kjøpt og testet. …..
Jeg har ikke bilde av den – for jeg spiser den opp før jeg rekker å ta bilde…..
Imorgen kommer da den indiske risretten 🙂

God natt!

Publisert under Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!