2 saker i Dagbladet

Forrige lørdag var det en sak om de sunneste frukt og bærene som er lette å få tak i for alle nordmenn!
Her er min liste over frukt og bær som er enkle å få tak i i norske butikker og som er veeeldig sunne!

Da jeg var liten/ungdom lurte jeg alltid på hvordan folk bare kunne skrive at den ene matvaren er godt for ditt og en annen for datt! Min mor hadde flere ernæringsrelaterte bøker som jeg selvfølgelig leste i – og det fascinerte (eller skal jeg si irriterte) meg at de bare kunne komme med ulike utsagn om hva som var bra for hva!! Og nå er det jeg som gjør det!! Haha 🙂 🙂 Det er ikke det at jeg ikke vet hvorfor, men det er ikke alltid folk faktisk ønsker å vite hvorfor – man vil noen ganger bare vite hva som funker (og så blåser man i hvorfor!) Det er jo ikke alle som gidder sette seg inn i hvordan en bil fungerer heller! Men om en person ønsker det så er det bare å søke kunnskapen!

Hvis man tror det er en enkel oppgave å velge de sunneste fruktene og råvarene…..tro om igjen!Én av gårsdagens saker i Dagbladet var hva som gjør at noen holder seg slankere…..

Nr. 2, 5 og 10 er mine sitater


Spis, tren, sov, nyt og bli sunn!

Publisert under Ernæringstips

2 comments on “2 saker i Dagbladet

  1. Lovelyliller.com on said:

    gratulerer med flotte artikkler!

  2. Tina Hamelten on said:

    Takk takk 🙂

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!