Svett ja!

Slik så jeg ut da jeg var ferdig på trening en dag! Ganske svett.

Jeg har dessverre ikke fått trent så mye i det siste, men har nå endelig fått trent ganske regelmessig i 3 uker.
Var til og med på Bislett og løp litt for få dager siden. Det ER ganske stor forskjell å løpe på en tredemølle og å løpe på bane.
På banen må du sørge for å løpe fra banen, mens på tredemøllen må du passe på at møllen ikke løper fra deg!
Bane er kulere!
Hang – ups har jeg ogå startet med igjen – og målet? Jo, det er i først omgang å ta så mange som jeg gjorde for litt over 2 år siden. Knebøy? Ha, jeg tar foreløpig kun stangen på 20 kg! Og jeg som tidligere klarte 100 kg etter å ha trent i 3 mnd 😉 😉
Det er viktig å starte forsiktig – uavhengig av hva man har gjort eller klart før! Hvor mange skader seg ikke fordi de tenker at de er like sterke og smidige som før??? DEN fellen har jeg ingen planer om å gå i!

Så idag er det ingen trening!

Snart en ny uke på vei!

Publisert under Treningsliv

2 comments on “Svett ja!

  1. Silje Bjørnstad on said:

    Hehe, jeg kjenner følelsen:)
    Men 100 kg på knebøy?! Shit, det er bra Tina!! 😀

  2. Tina Hamelten on said:

    Hehe 🙂 Ja, for en så og si utrent amatør tror jeg det er ganske bra….

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!