Te av mynte

Alt du trenger er fersk mynte, varmt vann og en tekanne!


Myntebladene river du opp i litt mindre biter før du putter de i tekannen. Deretter heller du over kokende vann og lar det stå i ca. 10 minutter! Da har du en frisk og nydelig drikk 🙂
Det var min mor som presenterte meg og Fred for dette en dag. Hun gikk ut bak hytten og hentet litt mynte, lot det ligge i kokene vann og vips – så hadde vi en deilig hyttedrikk! Etter den dagen lager vi det stadig vekk!
Vi bruker økologisk mynte som er plukket på øverland, eller mynte kjøpt i bunt fra innvandrerforretninger!

Har du ikke forsøkt det? Dine gjester kommer til å like det! Ingen her som ikke har likt det iallefall….

Da er det på tide å gå og pynte seg!
Føler ikke helt for det faktisk, jeg har mest lyst til å sitte i den behagelige buksen og gule sommertoppen jeg har på meg nå! Jeg er ikke i pyntehumør! Jeg har mest lyst til å gå og legge meg på sofaen og gjøre ingenting! Det er jo tragisk 🙁 🙁

Jeg får komme meg ut av stolen, inn i penere klær og avgårde!
Jeg og Fred skal først på coctailparty og deretter på klesvisning.
Ved to andre anledninger vi skulle et sted syklet jeg i høye hæler!
Hallo -man kan da ikke GÅ langt i høye hæler!! Jeg kan løpe i høye hæler – men gå langt?? Niks! (det å løpe i høye hæler er noe som kommer «naturlig» etter å ha lært å løpe med sprintsko og å løpe på tærne istedenfor hælen :))

Publisert under Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!