Fra Glam til «dritt»

Jeg snakket med ei dame og fortalte at jeg hadde en blogg. Som handlet om? Jo, ernæring. Men så tenkte jeg at den handler jo ikke bare om ernæring, den handler om mitt hverdagsliv, så jeg sa den handlet om alt fra glam til dritt (les jord). Det er jo det det er her. Alt fra matproduksjon, mathandel, lanseringfester (hvorav jeg har vært på 4 i det siste….). Jeg skulle ønske jeg skrev mer direkte om ernæring, men når dagene flyr unna og arbeidsoppgavene er på plass blir det slik det er nå 🙂

Som for eksempel denne uken som har gått…..har jeg ikke lagt ut noe nytt, dessverre 😉 Men det kommer!
Her er noen bilder som godt viser dagens overskrift!

Slik ser det altså ut når vi drar på grønnsakshandel……Det ble altfor lite agurk denne gangen (men hallo, det skal jo være plass i kjøleskapet til andre ting enn agurk også).
Her er et par foreløpige bilder fra helgens feiring av God Kveld Norges 15-års jubileum!


Så til jord…


Har masse flotte bilder av alt 🙂 🙂

God natt!

Publisert under Hverdagsliv

2 comments on “Fra Glam til «dritt»

  1. Lovelyliller.com on said:

    inspirerende grønnsaksfangst. Har ikke spist agurk på LENGE

  2. Tina Hamelten on said:

    Jeg skal etterhvert legge ut bilder av de ukentlige grønnsakshandlene vi har hatt i sommer……det er ganske morsomt 🙂

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!