Ta med deg dette idag :)

Gårsdagens arbeid er jeg happy med! Jeg fortsetter det spennende arbeidet idag. Igår ble det helt ærlig mest jobbing for Fred og produkter/kurs som skal på plass.
Idag gleder jeg meg til å komme enda nærmere målstreken med flere produkter! Utrolig hva man kan bruke en klinisk ernæringsfysiolog til….. Jeg er ikke bare god på ernæring, jeg er god til å organisere, finne frem og få ting på plass! Snakk om å starte dagen (Klokken er 08.08 og jeg ligger fortsatt i sengen) med å skryte av seg selv….haha. Det er ikke å skryte å si hva man er god til, synes jeg da. Det er jo en helt ærlig ting at jeg ikke er god på flere andre ting, ingen kan være god på alt! Så om du idag treffer noen du ikke syntes gjorde et eller annet bra nok, vil jeg at du skal tenke på det som står på bildet her;

Publisert under Matbilder

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!