Lørdagens «skal vi danse»

Igår var vi Tor Fløysviks gjester i Skal vi danse 🙂


Noe av kveldens morsomste var en dame som satt i nærheten av oss…..Da de annonserte de to som måtte i danseduell ropte hun høyt «JAA» da de ropte opp Vebjørn…….det var ikke meningen, hun fulgte ikke helt med og var kjempeflau! Vebjørn snudde seg bakover stakkars. Håper han ikke tenkte at det var noen som ønsket ham ut av konkurransen! Hun fulgte ikke med i hva som skjedde, det var ikke verre enn det, men vi lo utrolig godt 🙂
🙂 🙂 🙂

Publisert under Fest, Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!