Konsentrasjonsproblemer av bringebær

Er det mulig at bringebær kan gi konsentrasjonproblemer?
Iallefall hvis du elsker å spise bærene du finner når du er ute i naturen!
Ved to anledninger skulle jeg ut og jogge, men det var jo ikke så lett å komme igang når man ser masse fine bringebær langs løypa.

Bringebær kom visstnok til Norge på 1700-tallet. TUSEN TAKK, hvem eller hva det nå er man skal takke for det!
Bringebær har visst blitt mer og mer populære blant nordmenn. Ferdigplukkede beger i butikk selges det ca. 1000 tonn av i året. For 10 år siden var det langt fra slik.

Ifjor plukket jeg bringebær på en gård i Bærum. Ja det finnes bringebærselvplukk 🙂 Selv var jeg på en gård som het Frogner gård. Det var jo helt herlig å se rade på rader av STORE og RØDE bær. For to dager siden dro jeg og noen venner for å plukke bringebær, på et hemmelig sted. Der var det GULE bringebær. Er du glad i rød bringebær kommer du til å like de gule enda bedre 🙂 🙂 De er sinnsykt gode.

Bringebær finnes i svart, gult, rødt, oransje og hvitt. Gleder meg til å prøve de andre fargene!!

Senere kan dere lese under «flotte ingredienser» på fremsiden helsefordeler ved bringebær.

Hilsen Tina som er SÅÅÅÅÅÅÅ glad i bær 🙂

Publisert under Hverdagsliv

1 comments on “Konsentrasjonsproblemer av bringebær

  1. Stian Olsen on said:

    hei, jeg er 13 år og heter Stian. lurer på om du kan sende avlegger av gul bringebær?. får ikk tak i det noen plass. har engang smakt gul bringebær og dem er sikkelig god.

    bor i alta.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!