Lær å velge riktig galiamelon!

 

Hei!

Dette er en fin video hvis du vil lære hvordan du skal velge riktig galiamelon. Den melonen som luktet godt smakte også godt da jeg kom hjem og smakte på den 🙂

Det er faktisk ikke alltid lett å velge rett frukt (den beste i det utvalget du har foran deg). Men nå skal jeg dele med dere hvordan man velger den riktige frukten. Noen ganger er det lukten du skal gå etter, andre ganger er det LYDEN! (dersom du er ute etter en hel vannmelon), mens når det gjelder pærer ser jeg på skallet og kjenner hvor hard den er. De ulike fruktene med beskrivelse av hvordan velge rett kommer jeg tilbake til.

Det ble ikke tid idag til å skrive om den «rare dietten», men det var vel viktigere nå på denne årstiden å lære hvordan velge en søt og god galiamelon!

Les mer om galiamelon her

God natt alle sammen 🙂

Publisert under Filmsnutt, Ingredienstips

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!