Mye rart man kan finne i en bønneboks!!

 

Hei!

Som sagt er det mye rart å finne i boksmat. Jeg hadde håpt å finne bare bønnene. Var mer sulten da jeg kom hjem idag enn jeg hadde planlagt, da bønnene inneholdt hyssing. Jeg ble jo sjokkert! Man hører av og til om personer som finner fremmedlegemer i ferdigprodusert mat. Og denne gangen skjedde det meg. Men jeg får være glad for at det var hyssing og ikke glassbiter.

Ja, sånn kan det gå 😉   

 

Publisert under Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!