Minas spensttest nr. 2

 

I prosjekt Minas sunne høst er det nå tid for å vise spensttest nr. 2. Her skal hun hoppe med en vektstang på 30 kg. på ryggen.

Tidlig i neste grunntreningsperiode håper jeg å gjøre dette selv. Fra september er det nemlig trening 6 ganger i uken, hvorav mye løping og styrke. Hadde vært gøy å komme i januar neste år og få den fremgangen i spenst og beinstyrke som vises på bosco matten og ikke bare i knebøy 🙂 Skal prate mked treneren og forsøke å få det til!

Ha forresten sett filmen «supersize me». Har dere ikke sett den anbefales den! Neste film ut er vel da «FAST FOOD NATION». Hvordan fast food påvirker blodårene og psyken kan vi ta senere. Men det påvirker i negativ retning…..men det visste dere nok. Men på hvilken måte? DET kan vi ta senere 🙂

Imens kan dere slappe av og kose dere med del 3 av Minas sunne høst: spensttest med vektstang!

 

 

Natta, natta hilsen Tina

Publisert under Hverdagsliv, Mina Hadjians sunnere liv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!