Minas spensttest

 

Vi testet Mina Hadjians spenst på en bosco matte. Det var ikke bare bare å gjøre dette riktig. Men så gøy å få målt spensten sin! 🙂 Jeg synes det er mer spennende å trene dersom man har et mål på hvor mye bedre form man er kommet i. Det er selvfølgelig deilig bare det å kjenne at formen er bedre, men når man kan få det målt er det jo mer motiverende 🙂 

Til uken begynner Mina å trene. I løpet av høsten skal det legges inn øvelser som styrker de musklene hun trenger for å bli mer spenstig. Da skal nok denne testen virkelig vise et annet resultat 🙂 !!

Ha det fint alle sammen hilsen Tina som elsker å trene 

Publisert under Mina Hadjians sunnere liv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!