Kjærlighet i plommetreet

Var og plukket plommer igår. ÅHH, herlig. Det minnet meg om plommetreet i bestemors hage som hadde gule saftige og søte plommer. Nå var ikke disse plommene helt klare alle sammen, men om noen dager er vi klare til å plukke når de er blitt enda mer modne. Da vi kom hjem kokte vi plommer på lav varme for å lage noe som skal være snacks. Ja, vi får se hvordan resultatat blir…

Inne i treet fant vi to marihøner og masse plommer

 

Vel, jeg skal gå og se om jeg finner meg noen plommer :):)

 

Publisert under Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!