Trening + riktig mat = sant

 

Da er jeg igang og spiser havre og quinoa. Så må jeg spise om ca. to timer igjen. Hørtes det slitsomt ut? Vel, skal jeg trene kl. 16.30 må jeg spise noe lavglykemisk ca. 14.00. Sånn er det! 🙂 Ikke så mye valg der gett. For å få mest ut av treningen må man gi seg selv mest mulige optimale forhold, og da må iallefall kroppen få det den trenger. Til høsten blir det trening 6 ganger i uken. Da blir det skikkelig strengt når jeg får spise og hvilke matvarer som spises før eller etter trening. For min egen del har jeg funnet ut at det fungerer veldig bra å spise bønner ca. 2,5 til 3 timer før trening. Men det er jo ikke alle som er glad i bønner, av ulike årsaker. Jeg skal gi dere noen tips snart om hvordan få mindre luft i magen av sånt 🙂

 

Ha en god dag, hilsen Tina

Publisert under Hverdagsliv, Treningsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!